Witaj! Zaloguj się lub Zarejestruj się jeśli nie masz konta.
Wiedza   Forum   Giełda   Galeria   Spis   Czat(2 )  
Przypomnienie hasła Regulamin   FAQ   Sklep zoologiczny   T-shirty z ptasznikiem POECILOTHERIA   T-shirty z boa dusicielem BOAS
Forum : Ssaki egzotyczne : Czy dałoby się skrzyżować?... Erinaceus europaeus i Atelerix albiventris
Spis działów  Spis tematów  Nowy temat  Szukaj  Widok płaski  Poprzedni temat  Następny temat   Następny post
AutorWiadomość

Saphira123

[z nami 167 dni]

Polska
Mazowieckie
Warszawa
Czy dałoby się skrzyżować?... Erinaceus europaeus i Atelerix albiventris
Wysłano 20:32 23.06.2010
Zgłoś nadużycie   Odpowiedz   Cytuj  

Jak myślicie, dałoby się skrzyżować pigmejskiego jeża z europejskim?
Pytam z ciekawości, bo właśnie byłam na spacerze i spotkałam jeża i mnie naszła taka myśl Very Happy
Nie mam zamiaru tego robić!

Spis działów  Spis tematów  Nowy temat  Szukaj  Widok płaski  Poprzedni temat  Następny temat   Następny post
TematAutorData
Czy dałoby się skrzyżować?... Erinaceus europaeus i Atelerix albiventris Saphira12320:32 23.06.2010
Re: Czy dałoby się skrzyżować?... Erinaceus europaeus i Atelerix albiventris Saphira12320:57 23.06.2010
Re: Czy dałoby się skrzyżować?... Erinaceus europaeus i Atelerix albiventris futrzasta21:12 23.06.2010
Re: Czy dałoby się skrzyżować?... Erinaceus europaeus i Atelerix albiventris Saphira12321:18 23.06.2010

Następny post
    Skocz do góry     Drukuj jeden post     Drukuj cały wątek

Współpraca | Napisz do nas | Reklama | Koszulki | Nasze bannery
Zobacz: Gady-gady | Szrek | Euro-zoo
© 2001-2010 Copyright by terrarium.com.pl. Serwerem zarządza firma PROMEDIA | Nakarm głodne dziecko
Kwiaty z dostawą - Kwiaciarnia Wroclaw